Gde na večeru u Beogradu?
Želite da svoje najmilije izvedete na večeru u Beogradu? To može biti izazov. Beograd je grad u kome se spajaju mnoge kulture, susreću razni karakteri i nailazi na razne ponude. Dobitna kombinacija je večera u Beogradu u Steakhouse elToro restoranu.
U restoranu Steakhouse elToro, koji se nalazi u centru Beograda, osetićete svu snagu velegrada i veliko srce Srbije. Večera u Beogradu će se pretvoriti u praznik za sva vaša čula koja će sa sigurnošću biti zadovoljena. Najkvalitetnije namirnice, u čijem izboru nema kompromisa; najbolja riba iz raznih svetskih mora od proverenih dobavljača; vrhunska domaća vina kao i ona sa raznih meridijana; i svakako, najkvalitetniji goveđi biftek, odaju tajnu našeg uspeha u zadovoljavanju svih vaših prohteva.
Kvalitetu naših jela doprinose i vrhunski majstori svog zanata. A sve će to ukrasiti nezaboravni ambijent restorana Steakhouse elToro.
Bićete obasuti pažnjom, na koju se vrlo lako naviknete, tako da će vam restoran Steakhouse elToro postati drugi dom, a vi i vaši prijateliji, porodica i najmiliji osećaćete da ste nešto posebno, što svakako i jeste u restoranu Steakhouse elToro.
S obzirm da se meso i riba mogu jesti u svako doba dana, večera u Beogradu u restoranu Steakhouse elToro može biti jako zanimljiva. Naš meni obiluje svakojakim đakonijama, pa vam radi lakšeg izbora preporučujemo nekoliko vrhunskih jela.
Večera u Beogradu – preporuka Restorana Steakhouse elToro:
KARPAĆO
Vrhunska kreacija italijanskog majstora Ćiprijanija od termički neobrađenog goveđeg bifteka sa posebnim šarmom Steakhouse elToro restorana.
Goveđi biftek tanko isečen na kriške dekorativno se poređa na tanjir i začini tucani biberom, morskom solju, maslinovim uljem, pospe se parmezanom i sveže seckanom rukolom koja daje specifičan ukus mesu.
Biftek je oćišćen od žilica i sve masnoće, odležao nekoliko dana u specijalnoj marinadi tako da predstavlja ponos restorana Steakhouse elToro, a idealan je za večeru u Beogradu.
T-BONE STEAK
Ova vrsta bifteka, za razliku od drugih, priprema se zajedno sa koskom koja je u obliku slova T, po čemu je ovaj steak i dobio ime. Mnogi sladokusci tvrde da je najukusnije meso oko koske pa je ovo preporuka za sve sladokusce. Već isečeno meso na 32 mm debljine danima se marinira u specijalnoj marinadi i peče se oko 25 minuta što daje neverovatan rezultat.
BIFTEK NA ŽARU SA GRILOVANIM POVRĆEM
Biftek se pravi od filea specijalno uzgajanih mladih bikova, meso je vrhunskog kvaliteta i od toga ne odstupamo, jer to je naš standard.
Po zahtevu gostiju sprema se na tri načina: krvav, srednje pečen i jako pečen sa obilnom količinom grilovanog svežeg povrća.